
התג הירוק שהוקם בשנת 1996, הינו התג הרפואי/שיווקי
המוענק ע"י הסתדרות הרופאים הווטרינרים בישראל - מאפשר לצרכן הסופי
בטחון בקנייה של מוצרי מזון מן החי, במידה והמפעל או העסק עמדו במלוא
הדרישות של הצוות הרפואי הבודק - ע"פ קריטריונים כתובים מראש ובלתי
מתפשרים.
התג הירוק הינו וולנטרי - ומציב רף רפואי חדש ומתקדם לעסקים.
עד היום נבדקו ע"י צוותי הרופאים הווטרינרים אלפי עסקים ברחבי הארץ.
בפועל, אושרו מאות עסקים (כולל סניפי הרשתות) - לשאת תג ירוק.
התג הירוק מהווה נדבך חשוב ומשמעותי אצל העסקים שנמצאו ראויים, אחרי
בדיקות הצוותים הרפואיים ותיקוני הליקויים. בראש ועדת ההיגוי של
התג הירוק ד"ר י. גלס, יו"ר ארגון הרופאים הווטרינרים. מנכ"ל: יוסי
רביד.
|