התג הירוק
 
 

חדשות


  לקראת יום העצמאות- כיצד לרכוש בשר למנגלים?
ביום העצמאות, "חג המנגלים", חוגגות משפחות ישראל במנגלים וברביקיו. ארגון "התג הירוק" מציג מספר עקרונות שיסייעו לכם לעבור את החג בשלום וליהנות ממוצרי מזון מהחי, באופן בריא וללא סיכונים מיותרים

   ירידי האוכל עלולים להוות סכנה בריאותית
בעקבות הכתבות על ירידי האוכל השונים ולקראת הירידים הצפויים בפסח, מזהיר ארגון "התג הירוק" מהסכנות הבריאותיות של ירידי המזון.

   הסלמונלה
בעקבות התוכנית "ארץ נהדרת" נכנס לשפת היום-יום הביטוי " סל מו נה לה " ברצינות התהומית של מי שמחקה את רפי גינת עורך "כלבוטק". האמת היא...

   כללים לרכישת דגים טריים בעונת החורף
לצד מעלותיו הרבות הדג הטרי גם בעל סיכונים בריאותיים רבים. בארגון "התג הירוק" מצביעים על מספר כללים היכולים לשרת אותנו בכדי שהמזון יועיל ולא חלילה יפגע בבריאות הצרכנים

   חוברת לקראת הפסח
בעקבות האירועים האחרונים והתקלות שהתגלו במוצרים מהחי, יפיץ ארגון "התג הירוק" חוברת מיוחדת לקראת הפסח. החוברת כוללת עצות, טיפים ואזהרות, כיצד לרכוש מזון מהחי בצורה בטוחה ובריאה.

   לקראת הפסח - רכישת בשר ודגים בטוחה וללא סיכונים
בשנים האחרונות, הפכו הארוחות בחגים לאירוע המרכזי סביבו מתאספת כל המשפחה. ארגון "התג הירוק" מציג מספר עקרונות שיסייעו לכם לעבור את החג בשלום וליהנות ממוצרי מזון מהחי, באופן בריא וללא סיכונים מיותרים

   הסתדרות הרופאים הווטרינרים מזהירה: לאחרונה התקבלו תלונות על זיוף "התג הירוק"
לארגון "התג הירוק", מטעם הסתדרות הרופאים הווטרינרים, הגיעו בזמן האחרון מס' תלונות על זיוף התג. במקרים אחדים, הזיוף היה סימון מוצרים ע"י תג מבלי שעבר היצרן את הבדיקות הנוקשות ומבלי שעמד בתנאים הנדרשים לקבלת התג.

   2100 תלונות הוגשו בשנת 2005 לקו החם של "התג הירוק"
מסיכום שנתי, שמפרסם היום הקו הירוק עולה, כי 2100 תלונות צרכנים, העוסקות במזון מן החי, התקבלו בשנה האחרונה בקו החם של ארגון "התג הירוק".



סקרים

   תמונת מצב על שוק הבקר בישראל

   כ45% מהציבור אינם מקפידים ואינם מודעים לכללי השימוש והטיפול בבשר דגים

   56% מהאטליזים ברחבי הארץ, מוכר בשר קפוא שהופשר, כבשר טרי

   75% מהאטליזים שנבדקו, פועלים בניגוד לכללי ההיגיינה, ללא כפפות וכובע, ומשטחים שאינם נקיים.

   ב35% מהחנויות השכונתיות ובשווקים נמצאו מוצרי בשר ודגים שפג תוקפם


 

 

 

הבריאות מתחילה בבטיחות המזון
© 2005 כל הזכויות שמורות לתג הירוק | אנימה בניית אתרים